Over ons

Toen Diginav begon, hadden onze oprichters een duidelijke visie voor ogen: bedrijven helpen succesvol te zijn in het digitale tijdperk door innovatieve IT-oplossingen en diensten aan te bieden. Ze zagen een behoefte aan deskundige begeleiding en oplossingen op maat in een steeds meer digitale wereld, en ze besloten een bedrijf op te richten dat aan deze behoeften kon voldoen.​

Vandaag de dag is Diginav uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor bedrijven van elke omvang wereldwijd. Omdat we in België gevestigd zijn, hebben we de luxe gehad om talent uit alle lagen van de bevolking aan te trekken, waardoor we aan de huidige behoeften van vele nichemarkten kunnen voldoen.​

Een fundamentele overtuiging van ons team is om alles in vraag te stellen. Om in het diepe te duiken bij ontwerp en ontwikkeling, zodat elke klant een uniek perspectief op zijn behoeften ervaart. Op die manier kunnen we iets uitzonderlijks creëren waarmee onze klanten zich kunnen onderscheiden van de massa.​

Dus als u op zoek bent naar deskundige begeleiding en innovatieve oplossingen om uw bedrijf te helpen slagen in het digitale tijdperk, kijk dan niet verder dan Diginav.​

Ons team

Christoph Ronken

Met een passie voor het experimenteren en een liefde voor het doorvoeren van procesverbeteringen, geniet Christoph er van om in elk project te duiken en vervolgens alles te geven. Zijn vermogen om creative oplossingen te ontwerpen die de unieke noden van onze klant beantwoorden is kritiek voor ons strategisch succes.  

Christ-Offert Nsana

Met zijn jaren werkervaring  in de IT-sector, brengt Christ-Offert een gedrevenheid die essentieel is om elke dag innovatieve waardecreatie te realiseren. Zijn aandacht voor details en zijn eindeloze focus helpt onze klanten met baanbrekende resultaten.

01 | Expertise

Als leverancier van digitale IT-oplossingen en diensten hecht Diginav veel waarde aan een team van ervaren professionals met kennis en ervaring in hun vakgebied. 

02 | Innovatie

Aangezien wij ons richten op het helpen van bedrijven om te slagen in het digitale tijdperk, vinden wij het essentieel om koplopers te zijn wat betreft digitale technologie om innovatieve oplossingen te bieden. 

03 | Klantenfocus

Het leveren van hoogwaardige diensten en oplossingen aan onze klanten is een topprioriteit voor Diginav. Daarom hechten we veel waarde aan klanttevredenheid en het opbouwen van sterke relaties met elke klant.

04 | Integriteit

Wij weten dat de beste manier om samenwerking te cultiveren is om open, eerlijk en transparant te blijven over onze projectontwikkeling en hoe wij met uw team samenwerken.